ŐSZI ÁTVÁLTOZÁS A BAMBUSZ LÉLEK MOZGÁS MŰHELYBEN

“Minden változásban van, összeomlásban és újjászületésben. Erről szólnak ezek a hónapok. Minden ami régi, leomlik, helyet adva az újnak. Nektek nincs más tennivalótok, mint táplálni magatokat a lélegzetetekkel, elengedni és figyelni, hogy a megmaradt űrt mi tölti be.” (~ M. M. üzenete)

 

A klasszikus sztereotípia szerint az ősz az elmúlásról szól. Ez természetes is, hiszen véget ér a nyár, a vakáció emléke is lassan a szürke hétköznapok homályába merül. A nappalok rövidülésével a természet is az elmúlást idézi, a fák is elengedik és lehullajtják buja zöld lombkoronájukat.

Szeretem az őszt. Az ősz nem csak vizuális élményként ragad magával (a sárgásvörösben pompázó foghíjjas lomboronák és az aranybarna avar-lepte terek), hanem számomra lelkileg is egy új minőséget testesít meg. Amolyan csendes-visszavonulósat. Befelé figyelős-elmerengőset. Önmagamon és a világon elmélkedőset. A múltat, jelent és jövőt átértékelőset.

Ilyenkor lehetőség van a nyár adta energiák segítségével feltöltekezni és elengedni a régit, hagyni hogy elmúljon, ami már idejétmúlt. Nem kapkodva. Ráérünk. Majd télvíz idején “dunsztolódni”, belülről átalakulni és felkészülni az újjászületésre, hogy mire az első tavaszi napsugarak megsimogatják arcunkat, addigra már készen álljunk az új idők szavára.

 

Majd, ha eljön a tavasz… De most itt van az ősz, itt van újra…

Most hadd szemléljem ezt az érési folyamatot, mintha csak kívülről tekintenék önmagamra. Hadd figyeljem meg, mi az, ami lassan elkezdi megtölteni bennem a légüres teret. Hadd éljem meg és élvezzem ki az átalakulás minden egyes fázisát, lépésről lépésre.

 

És hadd osszam meg ezt az élményt veletek is!

A Bambusz Lélek Jóga segít, hogy önmagadra hangolódva a legteljesebben megélhesd ezt a finomhangolású metamorfózist.

Hogy az ősz ne a szomorú elmúlást jelentse, hanem a figyelmes töprengést és ezáltal önmagad megismerését és mélyebb megértését.

 

A Bambusz Lélek Mozgás Műhely őszi akciója lehetővé teszi számodra, hogy megtaláld azt a teret és időt, amiben otthonosan érzed magad a bőrödben!

Az őszi kedvezményes 10 alkamas bérlet pont azt adja, amire szükséged van: nem kell hónapokra előre elkötelezned magad, nincs lejárati ideje, és mégis megkapod azt a kedvezményes árat, mintha előre egyösszegben kifizetnél egy bérletet. Ráadásul az 5. alkalmat féláron kapod, a 10. alkalommal pedig teljesen ingyen jöhetsz.

Sőt, ha elhozod egy barátod, akkor azon az órán mindketten féláron vehettek részt (vagy ha úgy tetszik, akkor egyikőtök ingyen jön).

Ne feledd, a Bambusz Lélek Mozgás Műhelyben minden órára bejelentkezés szükséges legkésőbb az óra napján déli 12 óráig.

 

Várlak szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.