Ki vagy Te?

Slide 1

Lehet, hogy még sosem jógáztál ezelőtt. Lehet, hogy soha nem is gondoltál arra, hogy jógázz. Vagy éppenséggel még nem is hallottál soha a jógáról…
Vagy lehet, hogy már kipróbáltad a jógát, de nem igazán volt olyan, mint amilyennek elképzelted.
Lehet, hogy nem vagy sportos alkat, épp csak kinyújtóztatnád meggyötört izmaidat és kimerült elmédet egy fárasztó munkanap után.
Vagy lehet, hogy aktívan sportolsz, de a testednek-lelkednek hiányzik valami a rendszeres gyakorlatodból.
Vagy lehet, hogy tapasztalt yogi(ni) vagy és azon töprengesz, hogy vajon mi több/más rejlik még a jógában.
És a lista végtelen.

Lehetsz akárki, bárki. Valaki.

A korod, nemed, méreteid, alkatod, szem- és bőrszíned mit sem számít. Sőt, korábbi jóga tapasztalatra sincs szükséged.
A jóga mindenkié – bár ahány ház, annyi szokás. Épp ezért ajánlok személyre szabott órákat, hogy megtaláld a neked megfelelőt.

Bárhol is tartasz az életedben, egy dolog biztos (vagy mégsem?): szeretnél minőségi időt tölteni önmagaddal; vagy szeretnéd fejleszteni a koncentrációdat és rugalmasságodat (fizikai és/vagy szellemi értelemben); vagy ki akarsz lépni a komfort zónádból, mert szereted a kihívásokat; vagy kíváncsian törekszel arra, hogy mélyebben megértsd önmagadat; vagy átmozgatnád a tested, de nem tudod, hogy hol kezdd el; vagy egyszerűen csak belső békére vágysz. Vagy csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, miközben ápolod a testedet és kényezteted a lelkedet. Vagy szeretnél könnyedén áramolni az Élettel. Vagy egyik sem. Vagy mindegyik egyszerre.

Akárhogy is – készen állsz és hajlandó vagy elindulni ezen a kihívásokkal és örömökkel teli lélekutazáson, hogy megtaláld az élet mélyebb értelmét és egységbe olvadj Önmagaddal a test, a szellem és a lélek szintjén.

A jóga nem csak a fizikai gyakorlatokról szól, bár lehet, hogy a személyes érdeklődésed a testmozgás iránti vágyból ered. És ez rendjén is van, az ászana egy fontos tényezője a jógikus életvitelnek, és a legtöbben innen indulunk. De végül a kezdeti jóga gyakorlás életformává alakul át, ami viszont egy hosszabb folyamat. Akarod vagy sem, de majd értékelni fogod…

Ez egy élethosszig tartó tanulási folyamat – a jóga soha nem ér véget.