Árak

ŐSZI AKCIÓ A BAMBUSZ LÉLEK MOZGÁS MŰHELYBEN!

Az őszi kedvezményes 10 alkamas bérlet pont azt adja, amire szükséged van: nem kell hónapokra előre elkötelezned magad, nincs lejárati ideje, és mégis megkapod azt a kedvezményes árat, mintha előre egyösszegben kifizetnél egy bérletet. Ráadásul az 5. alkalmat féláron kapod, a 10. alkalommal pedig teljesen ingyen jöhetsz.

Sőt, ha elhozod egy barátod, akkor azon az órán mindketten féláron vehettek részt (vagy ha úgy tetszik, akkor egyikőtök ingyen jön).

 

A külső helyszínen tartott órák árát az adott helyszín honlapján találod – a MegaFitness árjegyzékét itt, az Egészségház díjszabását itt tudod megnézni.

A Bambusz Lélek Jóga magánóra és vállalati jóga díjszabása – csak úgy, mint az óra maga – egyedi, ezért minden esetben egyéni elbírálás és megállapodás kérdése. Részletekért katt ide!

A Bambusz Lélek Mozgás Műhelyben tartott órákra minden esetben előzetes bejelenkezés szükséges az elérhetőségeim valamelyikén! Az itt tartott 90 perces jóga órák ára egységesen 1500 forint, mely magában foglalja az óra utáni kötetlen limonádézós/teázós beszélgetést is.