Mit ajánlok?

MIT AJÁNLOK SZÁMODRA? MILYENEK AZ ÓRÁIM?

Tegyél velem egy személyes, egyedi tervezésű és kivitelezésű jóga utazást. Egy személyreszabott élmény, mely megfelel minden testi és lelki igényednek.
Hangolódj rá a légzésedre és áramolj, élvezd a pillanatot!
Kapcsolódj a lelkeddel és érezd a testedet!

Az óráim Vinyasa flow alapokra épülnek (gyors vagy lassú – az igényeknek megfelelően), megfűszerezve Yin (resztoratív, helyreállító) elemekkel, és ezen kívül szeretem apró különlegességekkel is megspékelni (acro/partner jóga, sétáló meditáció stb.).

Egy Bambusz Lélek Jóga óra lehet egy aktív, kreatív és játékos szekvencia, vagy egy lassú, csendes, befelé figyelő óra.
Lehet egy lényegretörő fizikai gyakorlatsor, vagy egy könnyedebb, spirituális megközelítésű óra.
Lehet a hangulatos, tetőtéri stúdiómban, vagy a saját otthonod melegében. Lehet az irodádban vagy kint a füvön a napsütötte szabadtéren.
Lehet intenzív a testednek és gyengéd a lelkednek – vagy éppenséggel pont fordítva.
Bármilyen lehet, amit csak el tudsz képzelni – és meg annál is több.

Az óráimon nem a hagyományos értelemben vett ‘tanításon’ van a hangsúly, nem az a lényeg, hogy mindenféle vad pózokat produkálj vagy hibátlan legyen a tartásod (persze a személyes biztonságodat szem előtt tartva).
Az óráim során ráhangolódsz a megérzéseidre és ráérzel arra, hogy valójában mi esik jól a testednek.
Segítek, hogy újra felfedezz rég elfeledett izmokat a testedben vagy megdolgoztathatlak, amíg le nem izzadsz. Vagy gyengéden megismertethetem veled a tudatosságod ismeretlen mélységeit.

Az óráim arról szólnak, hogy megértsd: a változás benned van.
Egy felejthetetlen első benyomást és egy hosszan tartó élményt kínálok. Egy eszközt nyújtok ahhoz, hogy jobban megértsd önmagadat és egy kiegyensúlyozott, egészséges életmóddal teljesebb életet élhess.

A jóga egyedi és szabadszellemű értelmezésén keresztül már több, mint 500 embernek segítettem átélni azt az egyensúlyi állapotot, amikor a test, a szellem és a lélek harmóniában van.
Menjünk együtt a teljesség, az önmagadra ébredés és az egység felé vezető transzformáló utazáson.