MIT TARTALMAZ EGY MAGÁNÓRA?

A privát jóga órákon olyan egyénileg tervezett gyakorlatsorokat végzünk, melyek fokozzák a testi és lelki jólétedet. A fizikai és szellemi inspiráció által jobban megismerheted önmagadat, továbbá éberséged és önismereted által fejlesztheted képességeidet és feszegetheted a határaidat.
Az óra előtti és utáni konzultációk és az egyénre szabott módosítások és variációk biztosítják, hogy a jóga óra személyes és hatékony legyen.

Egy Bambusz Lélek Jóga óra lehet egy aktív, kreatív és játékos szekvencia, vagy egy lassú, csendes, befelé figyelő óra. Lehet egy lényegretörő fizikai gyakorlatsor, vagy egy könnyedebb, spirituális megközelítésű óra. Lehet az otthonos, tetőtéri stúdiómban, vagy a saját otthonod melegében. Lehet az irodádban vagy kint a füvön a napsütötte szabadtéren. Lehet intenzív a testednek és gyengéd a lelkednek – vagy éppenséggel pont fordítva.

Bármilyen lehet, amit csak el tudsz képzelni – és meg annál is több.

A Bambusz Lélek magánóra tökéletes választás, ha még sosem jógáztál, vagy ha már igen és most szeretnéd megalapozni vele az egyéni, otthoni gyakorlásodat. Akkor is, ha elfoglalt vagy, vagy csak szereted rugalmasan alakítani a napodat. És akkor is, ha félénk és szégyenlős vagy, vagy csak szeretnél a saját otthonod kényelmében gyakorolni.

Te választod meg a gyakorlás idejét és helyét, az óra ritmusát és időtartamát, az óra tematikáját (nyújtás, erősítés, stresszoldás, relaxáció stb.). Az órák igény szerint 45-90 percesek és pároddal, barátoddal, családoddal is részt vehettek rajta (max. 3 fő). A Bambusz Lélek magánóra elérhető angol nyelven is – így két legyet üthetsz egy csapásra. Jógázz angolul – angolozz jógiul!

Az óráim során ráhangolódsz a megérzéseidre és ráérzel arra, hogy valójában mi esik jól a testednek-lelkednek.

A Bambusz Lélek Jóga magánóra árszabása – csak úgy, mint az óra maga – egyedi, ezért minden esetben egyéni elbírálás és megállapodás kérdése. Részletkért katt ide!