MIBEN SEGÍT AZ IRODAI JÓGA?

Az irodai jóga enyhíti az egész napos üléssel járó kellemetlen testi feszültségeket (különösen a nyak-váll-hát területen és a csípőben), erősíti a gerincet és általánosságban javítja a testtartást. Csökkenti a munkahelyi sérülés esélyét, legyen az baleset vagy ismétlődő terhelés miatti sérülés (pl. ínhüvely gyulladás). A jótékony fizikai hatásai mellett az irodai jóga erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, javítja a koncentrációt, növeli az energiaszintet és ezzel együtt fokozza a hatékonyságot, termelékenységet.

Legyen az 30 perces, izzadságmentes ebédszünet jóga a székben ülve, vagy egy 60-90 perces napvégi levezető-megnyújtózó óra – alakítsd át mobil jóga stúdióvá az irodádat!

A munkahelyi jóga kortól, nemtől, fizikai kondíciótól és vállalaton belüli pozíciótól függetlenül mindenkinek a hasznára válik. Javítja az általános közérzetet és csökkenti a betegségre való hajlamot. Egészséges munkahelyi környezetet teremt és sikeresebbé teszi az üzletet.

A Bambusz Lélek Munkahelyi Jóga díjszabása – csak úgy, mint az óra maga – egyedi, ezért minden esetben egyéni elbírálás és megállapodás kérdése. Részletkért katt ide!