MIRŐL SZÓL A TANFOLYAM? HOGY ÉPÜL FEL?

Kezdő jógatanfolyam az alapoktól, ahol lépésről lépésre ismerheted meg a jóga alapelveit filozófiai szempontból, elsajátíthatod a jóga alapvető testgyakorlatait (ászanák) és egyszerű légzőgyakorlatait (pránajáma) és ezeknek az egészségre gyakorolt hatását. A meditáció segítségével bepillantást nyerhetsz a test és lélek harmonikus kapcsolatába és megtanulhatod tudatosan megélni a pillanatot. Ezzel az eszközzel a jógát nem csak a jógaszőnyegen és a jógaórán gyakorolhatod, hanem átviheted a hétköznapi életedbe is.

A jóga segít a mozgásszervi panaszok enyhítésében, erősíti az immunrendszert, javítja a testtartást, a keringést és az emésztési funkciókat, elősegíti a pihentető alvást és növeli az önbizalmat, ezáltal emeli az életminőséget és megalapozza a teljesértékű, egészséges életmódot.
Egy szó, mint száz, ez az alaptanfolyam fokozza a fizikai és szellemi erőnlétedet és állóképességedet, növeli a rugalmasságodat, és segít a stressz kezelésében, a benső nyugalom elérésében.

Az órák egy alap gyakorlatsor köré épülnek, melyet hétről hétre új gyakorlatokkal szinesítünk. Ezáltal magabiztosan elsajátíthatod az alapokat és egyszerre élheted ki kíváncsiságodat és tudásszomjadat.
Ez a tanfolyam kreatív, játékos és intelligens módon segíti a jóga útján való elindulásodat és lehetőséget kínál az életmód váltásra, megújulásra.